Depacco
Posted on 29th August 2008 by admin
Depacco este un serviciu online prin care poti face bani pe net. Cum toata lumea vrea sa faca bani usor si fara macar sa miste un deget, m-am gandit sa va arat acest website de care probabil multi dintre voi nu stiau.
E simplu, este un website ceva in genul celebrului Bux.to, in care esti platit sa vezi websiteuri. Ai un bonus la inregistrare de 100 euro, iar pentru fiecare reclama vizualizata primesti 10 euro. Plateste ceva mai bine decat Bux.to, iar din cate am inteles banii chiar se dau. Au si ei pe website lucruri care arata dovada platii lor.
Puteti vedea acest lucru aici. Din cate se vede arata ca sunt oameni care au facut chiar si 9000 Euro. Eu sper sa se tina de cuvant si va invit si pe voi sa folositi acest website. Daca nu cer prea mult, primul link contine refferer-ul meu, va rog sa il lasati asa .. daca vreti normal. Spor la facut bani!
Eu nu cred in asa ceva, sincer. Am vazut numai azi (ciudat, nu?) o gramada de campanii de acest gen, mai darnice sau mai putin darnice. Nu cred ca iti poate da cineva 10 euro numai ca dai click pe o reclama…
Aia sunt platiti per click. Fac reclama asta sa dea unii altii click pe acele reclame si ei iau banii. No sa vezi nici 1 cent. Romanul e inventiv dar nu credeam sa fie chiar atat de hot.
Ah, nu-i nicio problema. Fiecare incercam sa facem un ban
Succes!
Apropos de a face bani online, ieri am avut o postare referitoare la banipepost, serviciul romanesc de monetizare a blogului. Sa vezi ce au sarit unii in sus cand au auzit de asta
CITESTE SI TU CE ZICE OMU ASTA … SAU CAUTA SITE`U PE UNU DIN MOTOARELE DE CAUTARE SI AI SA VEZI CA SITE`UL E SCAM
BAFTA LA CLIK`URI
I have been earning money online for some time already and recently i found out this website called depacco.com. The website boast to have 30000+ people offer big cash for signing up (£100) and subsequently when you read mails or click on advertisement, they will pay you too (£10-£20). At first i was skeptical about it but seeing the proof they shown like the certificate they got and the pay out proof they show in their website, i decided to give it a try.I received mail after mail for me to click. I was happy at that time as my money is piling up. Until one day, when i reach the minimum cash out of £5000, i click on the cash out link but to no avail. I tried contacting the person but no reply is given.
After which i went to search for this website on google and found out that it is a scam. The reward they receive and many more are all but crap. Even though there are people who said they receive payout, they did not show the proof because they are scammers themselves.
After this, i learn that money don’t come that easy and you have to work hard for it. So people who read this, please do not get scammed by websites like this. There are no free food in the world.
sal…
sigur e scam siteu asta!! dak te uitzi mia atent la proof of payment o sa va datzi seama!!!
primu nume de la PROOF cu paypal incepe cu A. al 2-lea cu J. al 3-lea cu W. si dak va uitatzi la PROOF cu paypal( din partea de jos a paginii) o sa vedeti aceeasi chestie primu cu A., J, P. acelasi lucru se observa si cu ultimii 2!!! Io unu zic k e scam….nimini nu o sa dea vreodata 10 euro pe click. poate dak se dadeau voturi!!! :))
asa mai mergea. nu are rost sa iti pierzi timpu de pomana cu situ asta de kkt!!!
Baieti nush ce ziceti voi da Eu am deja 310 euro pe siteu timp de 15ore.
Daq e sa fiu sincer nu prea cred nici eu q scoti ceva din ei, da oricum incerc. Payout minim 5000 euro.
Daq fac rost de bani va informez imediat.
Mi’ar lua cam 16-20 zile.
Thx pt atentie.
V’am pupat!
Bine ca am citit comentariile ca eram deja calare sa-mi fac cont
Dar a incercat cineva sa faca upgrade, si sa ia banii?
Totusi cred si eu q e mare fraiereala cu Depacco asta…
Am avut un cont si mi l’au inkis la 365 euro.
Mi’am facut alt user si acum am 1020 euro.
Am incercat sa fac citi mai multi refferals si imi da cote 20 euro de fiecare.
Ma chinui numai la emailuri q in rest e usor sa’i inregistrez.
Adiq incerc si eu cumva sa’i fraieresc.
Nush daq merge treba asta.
Vector pentru asta trebue sa-ti configurezi brouserul mozila si permanent sa schimbi proxiserverul si ip tau real pe altul ca sa faci alta inregistrare.
Deasemenea trebuie sa stergi fisierele de tip cookie de fiecare data ca ele te dau de gol, chiar daca schimbi ip-ul.
Apropo am intrat pe forumurile din rusiia si aceia se lauda ca i-au platit dupe ce au facut upgrade, voi ce parere aveti?
Si inca una lata daca vreti, de fiecare data cind am intrat si am deschis mesajele trimise de ei incasam cate o duzina de virusi, cu denumiri frumoare care mai de care. Parerea mai multor cunoscuti de ai mei este ca ei astfel iti detecteaza loghinurile si parolele personale de la alte resurse si le fura dupa care le folosesc in scopurile lor.
Ndaaa, oameni buni!
Nici nush c sa cred!
Mi’ar placea sa scot nishte banishori!
Dar nu prea cred!
Ramine sa mergem inainte.
De acu nu mai scoti nimic o disparut depacoo………..
Forbidden
You don’t have permission to access /pages/enter.php on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.41 Server at depacco.com Port 80
Pana aici o mers depacco…..
Cel putin eu de vre-o 3 zile nu pot accesa pagina lor si aveam
4320 euro..
Da!
Corect!
Nici eu 3-4 zile nu mai pot intra p siteu!
Sunt bravo ei!
Ma asteptam la asa intorsatura…
Nu credeti in baladele c se zic pe net!
Bani!
Bani!
Bani!
……
Toata asta e o “pornografie mare” ![]()
Intr’un cuvint: HUINEA!
E si mai de treaba!
Nu s deschide in general siteul!
Kozioli!
Mi-am făcut și eu cont acuma chiar înainte de sa dispara pagina și am mai cautat pe net se pare ca doar dacă faci upgrade al contului ai șanse de a primi ceva bani rămâne de văzut în următoarele zile
Pe Depacco scrie q incepe activitatea in plina forta p data d 28 ianuarie…
Astazi deja e 28… si nimic…
Ce credeti?
Eu am avut cont numai ca mi l’am sters fara sa vreau
aveam 508 E si un Refferal ! Bad no ? Daca se da bani sa imi dati un E’mail Plz !
si deja suntem in martie… a luat cineva vre-un ban de acolo? eu am 970, si ma gandesc daca sa mai continui, dupa ce am citit ce scrie mai sus… un raspuns ceva? hai blea…
Oameni buni!
Cineva ceva a scos de pe siteul susnumit?
Eu cam m’am saturat sa le accesez linckurile…si daq ma mai gindesc q pierd timpul inzadar…
Blin!
Hai daq cineva real scoate bani informatima va rog starmd@mail.ru
spuneti-mi chiar se plateste pt accesarile de pe depacco sau este totul o vrajeala? de ce nu pot vedea membrii de pe depacco si sa vb cu ei ? sa nu fie o smecherie ma gandesc sau sa nu fie o farsa sau sa caute intr-un fel sa afle datele de pe carduri etc? multe escrocherii se mai fac, oricum date nu mi dau de pe card sa vad prin ce mi platesc ei daca platesc
Aseara, tarziu, am descoperit si eu site-ul! Vai cat am fost de entuziasmata! Acum, dupa ce v-am citit, mi-a trecut. Desi, nu-i cert ca nu plateste…
Dar de site-urile acestea ce parere aveti? …payooclub, matrixmails, aussieEarners, cashmoneyemail, sacmoney si e-mailpaysu ??? Platesc? Si dupa cat timp se convertesc punctele in dolari? Care-s cele mai bune site-uri?
Multumesc:)
Interesting blog post. What would you say was the most important factor in using NLP?
Sunt si eu inscris la DEPACCO,intrati pe siteul meu si o sa vedeti platile efectuate pe LINK PLATI EFECTUATE
am 5708 eur … si nu au dat nimik … in locul vostru nu mi-as mai pierde vremea cu depacco
tzeaaaapaaaa. dap. nu credeam ce am citit aici. la 2000 si ceva mi-au inkis contul… :((
Eu folosesc acuma niste siteuri care deja mi’au facut sa cred ca exista si site’uri corecte. daca intr-adevar doriti sa face’ti bani serios http://baniiacasa.blogspot.com/ aici aveti ceva site’uri si care sunt corecte ! sunt cateva in Limba spaniola si restul in engleza Merita sa incercati !
Sa stiti ca depacco nu este site serios.Eu am ajuns la 2000 de dolari si dintr-o data nu mai pot intra pe site nicicum.Chiar am crezut ca sunt seriosi dar m-am inselat.
hai sa mai avem rabdare
hai sa mai avem rabdare de fapt ce avem de pierdut?
Mi-am facut si eu cont depacco,am adunat cam 1200 $ si nu mai pot intra pe site,cam de vreo 3 zile…seriosi n-am ce zice…n-am crezut o clipa ca vor plati ,dar am incercat totusi din lipsa de alta ocupatie.Dar sa nu credeti ca un site imparte mii de dolari asa degeaba….sa-si faca ei bani pe spinarea noastra,atat vor…
pina acuma am putut sa intru, dar acuma cind sa intru imi spune ca linkul este spart, ce inseamna asta.
va rog sa imi da-ti un raspuns
inseamna ca ti-au inchis contul..e teapa,oare nu intelegeti? fac intentionat…..
eu am strans vreo 300 dolari si nici eu nu mai pot intra pe site, serios. si am citit pe alte forumuri ca depacco te platesc doar daca iti faci cont de advanced member
Deci nu va mai agitati,am cont la depacco si am 5050 eur .Nici urma de plata.Butonul este activ dar zice ca nu am minimum.Le-am scris , nu am primit raspuns.Insa au blocat ip-ul , nu mai pot intra pe site decat daca folosesc un proxy extern.Tzeapa clar.NU mai pierdeti vremea.La fel e si surfjunky.com- SCAM. Gasiti aici dovada : http://www.adlabors.com/depacco_scam.jpg
de ce nu functioneaza siteul Depacco?
Ca sa nu mai poti intra,incearca cu un proxy online.
da nu spune nime nimik de bani
pana la urma se dau
DA sau NU
cu sau fara upgradare spuneti cine stie si la altiii ca nu va luam banii vostrii
spor la treaba in rest


